Team Leader Atikah merupakan hasil kejayaan daripada Program Jom Kurus 1 Malaysia dan merupakan seorang peserta JK1M6 bersama Coach Elly. Coach Elly banyak membimbing dan memberikan ilmu kepada Atikah. Malah Coach Elly tidak pernah berputus asa walaupun pelbagai rintangan yang melanda. Atikah atau dikenali sebagai Cik Tika telah berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 74.kg semasa bersama JK1M6 bersama Coach Elly. Dalam masa setahun Atikah berjaya mengurangkan 20kg. Atikah masih lagi dalam proses untuk mengurangkan berat badan sehingga kini. Atikah mahu berkongsi ilmu serta pengetahuan yang didapati sepanjang JK1M6 untuk dikongsikan bersama-sama insan-insan yang memerlukan.

Atikah mahu berkongsi dengan anda mengenai pelbagai aspek yang menjadikan setiap insan lebih sihat dan meningkatkan motivasi setiap insan yang memerlukan. Banyak perkara yang perlu dititikberatkan untuk mengubah diri anda menjadi yang lebih sihat. Pelbagai tips, mengenai pemakanan dan senaman diberikan sepanjang perjalanan di JK1M9.

Atikah sangat bermotivasi dan bersemangat dengan sokongan daripada anda untuk menjadi sebahagian daripada ahli keluarga Team Sungai Ara , Pulau Pinang. Atikah juga sangat menyukai semangat anda yang mahu mengubah kehidupan anda dengan penampilan yang baru.

Profil Atikah boleh dirujuk melalui akaun Facebook Nur Atikah Norazam dan Instagram @ciktikagorgeous. Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk menjadi sebahagian daripada sejarah dan berkongsi momen indah anda bersama warga JK1M9.

ANTARA KEJAYAAN ATIKAH MEMBANTU DAN BERKONGSI ILMU DAN PENGETAHUAN HASIL JK1M:

Atikah berjaya membantu dan berkongsi ilmu dengan Hafizah, 26. Hafizah berjaya mengurangkan berat badan 19.2kg dan berat terkini 52 kg. Hafizah mempunyai matlamat yang sama seperti Atikah yang mahukan kenikmatan dalam kehidupan dan menjadi lebih sihat.

Bukan itu saja, Atikah juga berjaya memberikan ilmu, semangat dan motivasi kepada Liyana 26 tahun yang merupakan pasangan dalam JK1M6. Liyana berjaya mendapatkan berat badan ideal dan tampak lebih sihat daripada sebelumnya walaupun berat badan tidak tergolong dalam golongan obes. Bagi Liyana, semangat dan keyakinan penting untuk mencapai apa yang diidamkan.

KEKUATAN UTAMA TEAM SUNGAI ARA

1. Mempunyai pelan pemakanan yang betul untuk penurunan yang terbaik.

2. Menumpukan lebih kepada setiap peserta di dalam kumpulan.

3. AktivitI yang pelbagai dan sesuai untuk semua golongan umur.

4. Memantau setiap peserta setiap minggu secara berterusan.

Jom sertai Atikah! Atikah mencari anda yang memiliki ciri-ciri:

– Bersemangat tinggi
– Bekerja dalam kumpulan
– Tidak mudah putus asa
– Mahukan pengalaman baru dan ilmu yang berterusan

Whatsapp: 0175014961

9 Reviews for Coach Atikah

wannurulliyana12

1 Reviews

Pengalaman yang sangat gempak dan bermakna bagi saya

5/ 5

Best giler siapa yang join jom kurus ni. Korang mesti puas hati dengan result yang sangat awesome. Yang penting kena konsisten dan tak putus asa ok? Gudluck! 😊

Was this review ...?

nursyazwanihanafi49

1 Reviews

Great experience and You won' Regret!

5/ 5

Pengalaman yang sangat-sangat berbaloi! Berpeluang utk join program ni under Atikah. Memang sangat2 best. Banyak tips pemakanan & cara exercise yg betul Sis Atikah ni kongsi. Hasilnya pun sangat2 berbaloi. Jom amal cara hidup yg sihat πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Was this review ...?

syahminazri77

2 Reviews

BANYAK TIPS BERGUNA YANG BARU TAHU!

3/ 5

Suka perkongsian tips & maklumat berkaitan untuk rutin harian & pemakanan yang membantu menurunkan berat badan dengan lebih berkesan. Belum kira bab senaman & lain2 lagi. Satu bonus untuk mereka yang mahukan badan ideal dan gaya hidup lebih sihat. Salute sis!

Was this review ...?

syahminazri77

2 Reviews

BANYAK TIPS BERGUNA YANG BARU TAHU!

5/ 5

Suka perkongsian tips & maklumat berkaitan untuk rutin harian & pemakanan yang membantu menurunkan berat badan dengan lebih berkesan. Belum kira bab senaman & lain2 lagi. Satu bonus untuk mereka yang mahukan badan ideal dan gaya hidup lebih sihat. Salute sis!

Was this review ...?

abdulhafizsoe768

1 Reviews

PERKONGSIAN YANG BAGUS

5/ 5

Banyak memberikan tips gaya pemakanan yang baik/sihat/ betul. Selain tu, maklumat lain berkaitan tentang penurunan berat badan juga banyak dikongsikan. Diharapkan perkongsian ini dapat diperluaskan untuk membantu rakyat malaysia yang lain bagi mengurangkan masalah berat badan. TQSM TIKAH..

Was this review ...?

hafizah_m.noor59

1 Reviews

Awesome experience with a good motivation

5/ 5

It very good to join under her. I’m have a good exeprience to loose weight with her. She guide me from A-Z and she always give a good motivation and always encourge to achieve target. It was my awesome experience ever.

Was this review ...?

nurafini_norazam46

1 Reviews

Awesome Experience with Great Motivation

5/ 5

It’s very good to join under her.. She always encourage me and give motivation to lose weight.. Always give many tips about how to eat clean… Thank you so much πŸ˜„

Was this review ...?

nur_ena9151

1 Reviews

JK1M TITIK PERMULAAN UNTUK PERUBAHAN

5/ 5

Program JK1M merupakan titik permulaan proses penurunan berat badan saya dan secara jujurnya kini saya menjalani hidup yang lebih sihat. Saya yakin Coach Tkah mampu membantu anda yang inginkan perubahan kerana beliau sendiri melalui fasa perubahan tersebut. Yang paling penting adalah anda sentiasa konsisten dan tidak putus asa. No pain no gain!

Was this review ...?

nazihanazri9418

1 Reviews

Passionate coachπŸ’ͺπŸ’ͺ

5/ 5

Seorang coach yang sangat passionate. Tak rugi mencuba. Banyak tips tips yang selalu diturunkan untuk dikongsi bersama. If you dont try, you will never know.

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM300
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Additional Program Notes:Program juga diadakan pada hari biasa jam 8.30-9.45 malam iaitu pada hari rabu, khamis dan jumaat.
Show all
  • Aktiviti Minggu 6:Fitness test/Closing
  • Aktiviti Minggu 5:Hiking/Jungle Trekking/Workout
  • Aktiviti Minggu 4:Gym/Fun Run/Sukan Rakyat/Games
  • Aktiviti Minggu 3:Groceries Shopping/Cardio Exercise
  • Aktiviti Minggu 2:Basic Workout/Cardio Exercise
  • Activity Minggu 1:Ice Breaking/Nutrition talk/Plan Meal