Assalam & Hi! I’m Coach Liez, a Certified SCOUTS Fitness Trainer and mempunyai success story dalam penurunan berat badan.

Saya pernah mengalami masalah obesiti sejak dari zaman sekolah. Masalah obesiti yang berterusan disebabkan cara pemakanan yang tidak sihat dan tiada senaman serta masalah kesihatan menyebabkan saya berubah sehingga berjaya menurunkan berat badan sebanyak 35kg dan menyertai in-house training SCOUTS untuk menjadi salah seorang certified coach.

Sepanjang menyertai SCOUTS, saya telah melatih peserta-peserta di SCOUTS musim ke-9, program-program SCOUTS lanjutan serta mengadakan fitness class MixFit yang melaksanakan pelbagai jenis senaman cardio & strength.

Bertekad untuk membantu individu yang ingin menurunkan berat badan dengan cara yang sihat, meningkatkan fitness level dan memperbaiki kesihatan… saya mencari individu wanita mahupun lelaki dengan ciri-ciri berikut:

– TEKAD DAN KOMITED untuk berubah;
– Tidak cepat mengalah semasa sesi latihan fizikal;
– Boleh menerima teguran;
– Ceria dan sporting.

Kesan-kesan selepas 6 minggu:
– Saiz semakin mengecil
– Berat semakin ringan
– Fitness level semakin meningkat
– Kesihatan semakin baik, InshaAllah

Selain dari waktu workout JK1M yang ditetapkan, anda juga layak untuk menghadiri sesi senaman MixFit 2 kali seminggu secara PERCUMA! Anda juga akan dibantu dengan cara pemakanan & menu sihat, tips-tips sihat dan senaman yang betul.

In our team, we do “Inspire each other”!… Percaya pada diri sendiri, anda pasti boleh!

So.. tunggu apa lagi! JOM DAFTAR SEKARANG dan sertai saya di kawasan BUKIT JALIL. Let’s get fit with me!

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi saya di:
– WS : 013 2004 023
– IG : coach.liez

Q Masa dan hari latihan?

Masa dan hari latihan:
--------------------------------------
Sabtu dan Ahad, 8.00 pagi (WAJIB)
Isnin dan Selasa, 8.45 mlm (PERCUMA! dengan Team MixFit)

Sebarang perubahan masa dan hari latihan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa.

Q Di mana latihan dibuat?

Disekitar Bukit Jalil namun tertakluk kepada jenis aktiviti. Sebarang pertukaran tempat latihan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa

Q Adakah penyertaan hanya untuk yang tinggal/kerja di Bukit Jalil?

Tidak. Penyertaan dibuka kepada semua dan tidak terhad kepada individu yang tinggal/kerja di Bukit Jalil.

Q Saya kurang bersenam. Adakah latihan ini sesuai untuk saya?

Ya. Latihan adalah sesuai untuk semua. Matlamat saya adalah untuk korang enjoy dan have fun semasa sesi workout.

Q Saya ada masalah kesihatan (Cth: sakit lutut dll). Boleh ke saya nak join?

Boleh.. tak ada masalah. Asalkan korang tau limit & ikut kemampuan sendiri. Jom kita borak2 dulu..

5 Reviews for Coach Liez (Bukit Jalil)

coachisrul

9 Reviews

COACH SERBA BOLEH!

5/ 5

Guyss! korang wajib masuk jk1m9 under coach liez.bukan setakat ada ilmu boleh buang lemak you guys tu, but dia boleh buat aerobic dance! Coach liez sendiri pernah turunkan berat badan dia, banyak tau turun,bukan sikit sikit! So dia dapat menyelami jiwa korang yang tengah struggle nak turun berat tu. Usah khuatir! Cepat register sebelum terlambat! <3

Was this review ...?

tashazainal9

8 Reviews

Coach Comel & Sangat Rajin

5/ 5

Kemon Gaiss.. this is the kinda coach yg korang nak… rajin, dedicated and wants results for you. Org Bukit Jalil, sign up NOW k 🙂 Dia sendiri dah loose a lot of weight… a lot as in A LOT tau! 🙂

Was this review ...?

Coach Hans

8 Reviews

Coach Liez : The Inspirational Coach

5/ 5

Coach Liez is one of the coaches under Scouts. She is a weight loss success story to begin with! Definitely, she has plenty to offer in guiding you guys for the weight loss journey.. Small character, but with a big heart she is. She is an aerobic dance enthusiast, never out of focus and very understanding person.. if you want a trainer with a supportive mind and actions.. look no further.. she can give you the desired result! Take the best action by subsribing to her program.. DO IT NOW!!!

Was this review ...?

Kapt Black

9 Reviews

lets go!!

5/ 5

Coach ni dulu demok tau. skrg ni dah jd coach pun. dr situ kita blh tahu semngat dia mcm mna nk mbantu kwn2 yg seangkatan dgn beliau dulu..belajar dr pengalaman dia then she’s ready to share with uols guys.. 🙂

Was this review ...?

marina

8 Reviews

Sumber inspirasi

5/ 5

Coach liez memang sumber inspirasi. Dia ni weight loss success story, Dari bentuk badan macam makcik-makcik sekarang dah hot. Sapa nak tau rahsia coach liez turunkan berat badan jangan lupa join dia. Jamin korang tak kan menyesal.

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range 350
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Aktiviti Minggu 4:Program details ready.. ws 013 2004 023
Show all
  • Aktiviti Minggu 2:Program details ready.. ws 013 2004 023
  • Activity Minggu 1:Program details ready.. ws 013 2004 023
  • Aktiviti Minggu 5:Program details ready.. ws 013 2004 023
  • Aktiviti Minggu 6:Program details ready.. ws 013 2004 023
  • Aktiviti Minggu 3:Program details ready.. ws 013 2004 023
  • Additional Program Notes:Program details ready.. ws 013 2004 023