Sertai JK1M9 under Che Wan di kawasan SETIAWANGSA!

-KURUS/SIHAT TANPA SUPPLEMENT!!
-KURUS/SIHAT TANPA BERLAPAR!!
-KURUS/SIHAT DENGAN MAKAN NASI!!
-MAKAN 6X SEHARI!!
-BALANCE DIET!!
-24/7 ONLINE MONITORING!!
-AWESOME GROUP WORKOUT!!

Tunggu apa Lagi? Daftar SEGERA! Tak rugi untuk kesihatan sepanjang hayat!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Saya seorang isteri kepada 2 orang anak. Saya ingin memupuk sikap nak bersenam untuk sihat di kalangan yg dah berkahwin dan yang dah mempunyai anak. kepada yang belum berkahwin dan yang mempunyai masalah berat badan juga masih belum terlambat untuk berubah.

Saya nak jadi kan perjalanan lost weight saya sebagai panduan untuk mereka kekal sihat dan terus aktif. Insya Allah

Pernah memiliki berat badan sebanyak 85 kg dengan ketinggian 154cm, Sehingga September 2015 saya nekad mengambil keputusan untuk dan mengubah gaya hidup saya. Saya mula mendaftar JK1M musim 5 pada ketika itu. Bermula dari situ saya banyak belajar tentang pemakanan seimbang & senaman. Selepas 6 bulan (Mac 2016) dan sehingga sekarang saya telah berjaya menurunkan dan mengekalkan berat badan saya kepada 53kg.

Selain berjaya menurunkan berat badan, saya juga merupakan:

1. Certified fitness trainer daripada Escort Group Workout
2. Trainer JK1M7 (Shah Alam 3)
3. Trainer JK1M8 (Shah Alam 3)

Memandangkan dulu saya juga mempunyai masalah berat badan, saya boleh faham perasaan korang semua betapa mencabarnya journey untuk mengurangkan berat badan ini.

Saya akan tolong korang semua cara yang betul untuk kuruskan badan dengan ilmu-ilmu yang saya telah belajar. Selain daripada itu, saya akan pastikan korang semua tidak keseorangan dalam menurunkan berat badan kerana kuncinya dalah SUPPORT SYSTEM.

Saya juga akan ajar cara senaman yang betul serta senaman untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan seperti sakit lutut & slip disc. Jadi jangan risau kalau korang ada masalah kesihatan. Insyaallah saya akan tunjuk caranya.

Jangan tunggu lagi, Let’s do this! Jika korang nak tahu info lebih lanjut boleh mesej saya di 016-2081834.

Q Bila dan dimana sesi diadakan?

Sesi senaman akan diadakan di sekitar Setiawangsa jam 8.00am - 10.00am. Setiap Sabtu dan Ahad . Aktiviti outdoor juga akan diadakan seperti Jumpstreet dan sebagainya.

Q Berapa harga pendaftaran?

RM300 untuk program selama 6 minggu.

Q Saya tidak pernah bersenam sebelum ini, boleh ke saya join?

Boleh. Saya sangat menggalakkan yang newbies join sebab Jom Kurus merupakan platform terbaik untuk korang mengurangkan berat badan.

Q Saya mempunyai masalah kesihatan seperti sakit lutut & slip disc. Boleh ke saya join?

Boleh. Saya akan ajar anda senaman yang sesuai untuk orang mempunyai masalah lutut & slip disc. Kena ingat bahawa 80% daripada pemakanan & 20% lagi daripada senaman.

Q Boleh ke saya bawak anak kecil saya ke sesi senaman?

Boleh dengan syarat anda sediakan permainan atau apa sahaja yang boleh menyebabkan mereka tidak ganggu sesi senaman anda.

Q Boleh tak saya nak tengok gambar sesi senaman musim-musim sebelum ini?

Boleh tengok profile saya di Facebook (Che Wan Mahani) atau instagram (mehwaj_egwtrainer)

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range 300
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:No
  • Aktiviti Minggu 4:Total Body Workout & Zumbastiq
Show all
  • Aktiviti Minggu 2:Basic Workout & Jungle Trekking or aktiviti luar
  • Activity Minggu 1:Gol setting & Fitness talk
  • Aktiviti Minggu 5:Circuit Training & Jumpstreet
  • Aktiviti Minggu 6:Tabata Workout, Final weigh in and photo session
  • Aktiviti Minggu 3:Advance Workout & Dodgeball
  • Additional Program Notes:Sesi JK1M9 untuk Team Setiawangsa akan diadakan setiap Sabtu & Ahad bermula 8.00am - 10.00am. Jadual adalah tertakluk kepada perubahan. Sebarang perubahan akan dimaklumkan lebih awal kepada peserta. Terima kasih.