Natalia Edaura atau dikenali sebagai Coach Dora pernah mengalami masalah obesiti ketika beliau berumur 15 tahun. Pada masa itu, panggilan “budak gemuk” menjadi kebiasaan di sekolah kerana badan beliau yang besar. Beliau juga seorang pelajar yang tidak pernah menyertai program sukan di sekolah kerana beliau cepat penat and mempunyai penyakit asthma ketika itu. Tiba suatu masa, beliau rasa penat menjadi gemuk dan penat mendengar kawan kawan memanggil gemuk lalu ingin menukar penampilan diri dan menjadi lebih sihat.
Secara keseluruhannya, selepas 7 bulan beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 23kg, dengan mengamalkan diet yang seimbang dan cara hidup yang lebih sihat dan aktif membuatkan targetnya tercapai. Dengan minat beliau di dalam bidang fitness ini, beliau kini mempunyai Sijil “Fitness Instructor” dari Fitness Innovation Malaysia.
Berbekalkan pengalaman dan ilmu yang telah dipelajarinya, bersama dengan Coach Tas (Team leader Puncak Jalil), beliau telah berjaya membantu peserta-peserta dalam program SCOUTS8, SCOUTS FLEXI 6, Fitsihat Corporate Fitness, JK1M8, SCOUTS 9, ABSTRAX COMBAT & FITBLAST dalam pengurusan berat badan secara sihat tanpa perlu berlapar dan tanpa menggunakan apa-apa produk.

JK1M adalah platform yang terbaik untuk anda memulakan langkah dalam “Journey” untuk Kurus, Fit & Sihat. Group Workout juga adalah satu platform yang telah terbukti berkesan terutama dari segi objektif semua ahli/peserta, berkongsi pengalaman dan motivasi & kaedah yang betul untuk pengurusan berat badan secara sihat.
Jika anda:

· Mempunyai masalah berat badan
· Mempunyai keinginan untuk meningkatkan keyakinan dan penampilan diri
· Mempunyai niat untuk kurus dan sihat
· Ada kemahuan untuk transformasi diri
· Mempunyai semangat dan matlamat yang jelas untuk berubah

Geng geng Bukit Mahkota, JOM JOIN COACH DORA! Lets start your journey now!
Contact: +60176134870
IG: nataliaedaura_

Q Saya beminat. Macam mana nak join?

Sila hubungi saya di +60176134870

Q Hari & waktu aktiviti bila?

Aktiviti 3x seminggu
Setiap Rabu - 9pm
Setiap Sabtu & Ahad - 8am

Q Satu sesi berapa lama?

Antara 1-2 jam bergantung kepada jenis Aktiviti 🙂

Q Apa criteria nak join?

Diri sendiri mesti nak dan bukan dipaksa hehehe 😉

Q Saya ni dah berumur. Boleh ke join?

Boleh, age does not define anything. Saya akan monitor setiap individu dan mengenal pasti kemampuan mereka.

Q Berapa kg boleh hilang sepanjang program ini?

Semua bergantung kepada commitment & disiplin anda 🙂

Q Masa program boleh bawak anak?

Boleh, tapi pastikan ada penjaga untuk mengelakkan perkara yang tidak diingini 🙂

11 Reviews for Coach Dora

ivyazmi37

2 Reviews

Great coach

5/ 5

Coach Dora sentiasa memberi semangat kepada participants semasa sesi workout dan memberi nasihat pemakanan terbaik.

Was this review ...?

tashazainal9

8 Reviews

Young But Firm

4/ 5

Experienced, lost 23 kgs herself. Helped a lot others in loosing weight. Track record dia boleh tahan weii. Join now before penuh k

Was this review ...?

hafizausul45

1 Reviews

Amazing!

Theres no word to describe coach dora. Just amazingly amazing! Her spirit, her grit, determination in training and guiding u in ur journey to losing weight has just been fantastic and i cud hv not recommend u a better person other than coach dora!

Was this review ...?

zawaty37

2 Reviews

Coach Muda Semangat Tinggi

5/ 5

Coach Dora muda tak bermakna tidak cukup ilmu. Pelbagai program yg telah Coach Dora kendalikan. Banyak ilmu pengetahuan juga pengalaman yang telah beliau terima. Jangan ragu2 akan kebolehan Coach Dora kerana telah terbukti kebolehannya oleh peserta2 terdahulu.

Was this review ...?

farah0178

1 Reviews

Coach Cun

5/ 5

Ni coach sy…coach idola sy…bnyk membantu dlm weightlossjourney sy. Bnyk ilmu yg boleh dikongsi bersama…

Was this review ...?

shamsuriakamis3

2 Reviews

Energetic baq hanggggg !!!!!

5/ 5

Coach dora….coach dora…. I can say she exactly like her mama #coachtas!! Her journey sooo superb! Seorang anak muda yg sangat tinggi semangat.. her stamina..her form..her stamina i just love it ! She will make sure korang turun berat badan dan comel je😀. Setiap kali sesi workout x complete tanpa coach dora.. coach dora chaiyok2 Wo ai ni 😘😘😘😘

Was this review ...?

Kapt Black

9 Reviews

dora.. dora.. dora..

5/ 5

abam kenal dak dora ni dari dia baru lahir lagi..dr kecik tapak tangan je..smpai la dia membesar smpai rasa x cukup tangan nk ukur dia..masa tu dia ni minat makan cekelat kit kat ni..satu lagi oreo..tgk je kt dora msti ade salah satu bnda alah ni kt tgn dia..keje duk nk mkn je..kdg tu abam pun tumpang skali gak mkn..yelah kita risau kan, budak2 xleh mkn byk bnda manis ni..rosak gigi nnt.. ok sebenarnye ape yg abam cite kat atas tu tipu je.. cerita sbnr dia, dora ni anak Coach Tas..so u should have an idea la akan how dia termotivate untuk kurus dgn pekikan mama dia yg xleh blah tu..then kerana minat dora ni ikut skali class kt Fit Malaysia n now she is Certified Fitness Instructor FITM. ko hado? ahaha.. so cenggitu lah lbh kurang cite dia..korg nk kurus join lah dia..lg pun kita xkan sampai umur 1000thn kan..ape yg kita blh belajar ialah dr pengalaman org lain..ni org – org yang dah berjaya dlm weight loss ni..so don’t shy to book ur seat guys..it’s about u & ur journey.. 🙂

Was this review ...?

azian939343

2 Reviews

Coach Yg Sweet & Young

5/ 5

Coach Dora….wlu muda…byk pengalaman yg dia ada utk membantu kami2 merealisasikan impian utk kurus secara sihat…Tak jemu2 membantu kami yg kdg2 terlupa nk buat form apa…kpd korang yg masih tercari2 coach yg certified,berpengalaman dan masih muda remaja….pls…pilih la Coach Dora….sure korang tkkan menyesal nti.

Was this review ...?

zuraima86

2 Reviews

Simply awesome!

5/ 5

Full of passion and energy – never underestimate this young coach. She pushes and inspires, and will dedicate herself to helping others get the healthy lifestyle they need. You definitely won’t regret choosing Coach Dora for your weight loss journey. 1,2,3..1 more 😜

Was this review ...?

shahadvance51

2 Reviews

Coach Dora Powerrrr!!!!

5/ 5

Coach Dora bnyk mmbntu sy untuk trunkn berat badan. Walaupn coach dora ni muda remaja tp dia sngt berkelayakn untuk program penurunan bdn ni. Jom team bukit mahkota tunggu ap lg. Jom ubah 😁💪🏻💪🏻💪🏻

Was this review ...?

azrinazmirazib36

2 Reviews

Semangat juang yang tinggi Coach Dora!

5/ 5

Apa yang boleh dikatakan coach dora memang seorang yang awesome, cara pendekatan yg digunakan dlm membantu peserta-peserta di dalam program utk menurukan berat sangat mesra dan tidak bersifat agresif. Saya percaya ramai org akan selesa apabila menyertai team bersama coach dora. Sebab coach dora sporting! Idola setiap wanita gitu! 😁👍🏻👍🏻👍🏻

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM330
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
Show all
  • Aktiviti Minggu 6:Will Be Updated Soon. WS Coach Dora for further details
  • Aktiviti Minggu 5:Will Be Updated Soon. WS Coach Dora for further details
  • Aktiviti Minggu 4:Will Be Updated Soon. WS Coach Dora for further details
  • Aktiviti Minggu 3:Will Be Updated Soon. WS Coach Dora for further details
  • Aktiviti Minggu 2:Will Be Updated Soon. WS Coach Dora for further details
  • Activity Minggu 1:Will Be Updated Soon. WS Coach Dora for further details