Assalam and Hi! Its me Coach Isrul! Nama saya Isrul Firdaus Mohamed Ismail. Salah seorang coach bertauliah dari Fitness Innovations Malaysia(FITM) , National Association for Strength & Conditioning(NASC), SCOUTS Inhouse Training & CPR Bulan Sabit Merah. Saya juga salah seorang Athlete dari Garmin Malaysia. Team Leader JK1M 9 anda untuk kawasan sekitar Setapak, Kuala Lumpur.

Jika anda seorang yang beginner, ingin mencari dan memulakan gaya hidup baru,ini adalah platform yang betul untuk anda sertai!Saya akan guide anda dari segi pemakanan, senaman dan tips tips untuk mendapatkan berat badan ideal anda.

Simptom-simptom yang bakal you guys alami selepas 6 minggu sertai program ini:

-Seluar makin longgar. Size pinggang makin kecil & ramping. Boleh pakai seluar zaman bujang size 28 tu.
-Cara pemakanan harian yang betul
-Cara workout harian yang betul
-BMI Normal
-Body shape makin lean & cantik. Yang dah berumur boleh jadi dewi remaja, yang nak kahwin boleh nampak diva atas pelamin.
-Tahap fitness meningkat & blood pressure,kolestrol, kencing manis menurun, dengan izinNYA.

Ada pertanyaan berkenaan program?Sila whatsapp/call : 0126714360

Join us and keep the kilos away in Setapak this coming 9 September 2017!

IG : Isrul Firdaus
Facebook : Isrul Firdaus

Q Dekat mana tempat training dibuat?

Kita akan buat indoor dan outdoor di sekitar Sri rampai, Setapak. -Wisma Rampai

Q Bila waktu training dibuat?

Aktiviti akan dilakukan 3x seminggu pada hari Rabu, Jumaat : Pukul 8.30pm, dan hari Sabtu : Pukul 8.30am

Q Adakah sesuai untuk beginner?

Yes! Sudah tentu!

Q Ada whatsapp group support sepanjang program?

Yes, ada. Saya akan pantau u guys dari segi pemakanan&latihan

Q Saya ada medical history. Boleh join ke?

Can! as long as you know your limit. Call/Whatsapp saya 0126714360. Kita chit chat dulu

14 Reviews for Coach Isrul | Setapak

affiza.idris58

1 Reviews

Coach Isrul

5/ 5

Coach yang berpengalaman, rajin melayan karenah peserta, baik hati, penyabar, sado dan pandai baca doa. Overall dia sangat ohsem

Was this review ...?

aziizfahriza41

1 Reviews

SEMPOI

5/ 5

My previous weight was 100+kg. Last time Im doing Pt with him. Then i sambung group training with him. Almost lost 10kgs with him. Jom join!jumpa you guys nanti.. Kita berjimba sekali dengan coach isrul…

Was this review ...?

hamizah.nasirin53

1 Reviews

Awesome

5/ 5

Sya pernah berada dibawah latihan coach isrul semasa program scout 9. Hasil dr bimbingan dan tips2 pemakanan serta latihan yg diberikn, Alhamdulillah berat bdn sya turun dr 60kg ke 54.6kg. So, kpd yg nk turunkn berat bdn or nk stay fit sile gunakn khidmt coach isrul…

Was this review ...?

JIHA16

1 Reviews

GREAT COACH!!!!

5/ 5

Thanks coach isrul…dengan bimbingan, ilmu, tunjuk ajar ,saya berjaya menurunkan berat badan almost 10kg..!!!!! NORMAL BMI…..yeah..SSSSS size…yeah……let’s do it with Coach Isrul…

Was this review ...?

herzie0355

1 Reviews

Awesome Coach!!!

Pernah mengikuti program bawah beliau..: coach yang baik, berpengalaman yang mampu membimbing…. jom sesapa yg nak kurus yang sihat…. ‘Rahsia latihan untuk mencapai badan impian… 😁😁😁😁

Was this review ...?

azizuladdhar

8 Reviews

SEMPOI COACH

5/ 5

coach ni banyak pengalaman dalam dunia fitness, plus dia certificated fitness korang yang patut korang korek ilmu dari dia. nak jadi sado mcm dia so kenalah join!!

Was this review ...?

nouraeen1364

1 Reviews

DAEBAK

5/ 5

Coach memang πŸ‘πŸ‘πŸ‘…skrg da capai berat badan idaman berkat tunjuk ajar n kesabaran beliau melayani sistur🀣🀣🀣..tq a lot ya..so apalagi jom join beliau..sure korang kebabom😊😊😊

Was this review ...?

kzalikh23

1 Reviews

Great Coach

5/ 5

Pernah dan masih lagi training bersama beliau.. From 100kg to 89kg .. Nak kurus?? Nak sihat?? Sila join beliau… 😘

Was this review ...?

tashazainal9

8 Reviews

Coach Yg Cool

5/ 5

Coach macam ni Best… ada bonding gaiss. Rajin, penyabar, banyak ilmu & betul2 ikhlas dalam membantu trainees dia. Good looking, sedap mata memandang… haha. Above of all, he is GOOD. Join NOW!!!

Was this review ...?

Kapt Black

9 Reviews

Sado!!

5/ 5

Coach isrul ni ensem wehh..sesape nk kurus sesambil cuci mata tu, ni lah orgnya..bujang teruna lg tu..korg blh la pelan – pelan ejas nk ngorat dia klu dah berjaya kurus nnt..hehe.. join la dia..hrga dia berbaloi dgn standard yang dia akan provide pd korg.. #BukanBiasaBiasa

Was this review ...?

Coach Hans

8 Reviews

Coach Isrul : Awesomest to The Highest Level

5/ 5

He’s one of my fellow under Scouts Trainers.. Physically you can see he is a well trained coach.. Certification from FITM, NASC n Scouts show that he has the experience and knowledge to melt your fat away.. hahahahaa.. just kidding.. its up to you guys actually to begin with.. anyhow, he has great bonding with his clients.. very patient, and focused on his mission.. a Garmin fitness model he is… it shows his credentials.. need I to say more? Dont wait.. get on to register, as soon as possible. Hey.. or else you might not have the chance to be part of his testimonies.. Get on with it!!!!!

Was this review ...?

jajablossom89

1 Reviews

Coach kite ni BEST tau!!

5/ 5

Tak payah banyak cakap. Join pasti akan rasa addicted nak datang training coach ni… hahahaha sebab ape? Kalo nak tahu sebab kene la joion coach kite ni. Coach Isrul ni best cenggini!! alamak… takde lak ibu jari… kekekeke.

Was this review ...?

linalias8041

1 Reviews

Coach Isrul ni .. thoooorbaeeeek!

5/ 5

Coach yg berkelayakan dan akan bagi panduan dan sebyk2 ilmu tentang fitness .. tak padan pun dengan apa yang dibayar. Sgt fokus dgn target anda.. Dari 70kg saya turun ke 60 kg.. Siapa yang nak turunkan berat.. Pm laju2 Coach Isrul. ..

Was this review ...?

marina

8 Reviews

Coach isrul kecil-kecil cili padi

5/ 5

Coach isrul ni nampak je kecik tapi sado. Pengalaman dia dalam bidang fitness ni tersangatla banyak. Sure dapat bantu semua pecahkan lemak tepu kat badan korang tu. Sambil workout pon korang boleh cuci mata.. boleh tahanla dia punya hensem. So jangan tunggu lagi. Cepat join takut nanti full house.

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range 350
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Aktiviti Minggu 4:Cardio Drills, Aerobic dance & Tabata
Show all
  • Aktiviti Minggu 2:Cardio Drills, Bodyweight Training 1 & Bodyweight Training 2
  • Activity Minggu 1:Intro, Ice Breaking, Weigh in & Photo Before, Individual Health&Fitness Appraisal, Theory, Goal Setting, Q&A Sessions
  • Aktiviti Minggu 5:HIIT & Hiking
  • Aktiviti Minggu 6:Cardio Drills, Advanced Bodyweight
  • Aktiviti Minggu 3:Cardio Drills, Boot Camp 1 & Boot Camp 2
  • Additional Program Notes:Jadual & masa aktiviti hanyalah sebagai planning awal, jadual aktiviti akan berubah mengikut kesesuaian peserta JK1M 9 akan datang nanti.