Hi awak!

Nama diberi Adziatul Farhah berusia 24 tahun. Saya berpengalaman dalam dunia fitnes selama 2 tahun. Saya juga aktif dalam bidang outdoor seperti larian, hiking dll.

Pada tahun 2013 berat saya 90kg. Sangat gemuk, sampai ada yang pernah panggil saya king kong 🙁 Saya memang penggemar aktiviti sukan, tapi disebab kan penyakit ‘M’ boleh dikatakan sangat jarang bersukan. Asyik makan dan tidur. Jangan jadi macam saya. Nak cari baju mesti tanya dulu size paling besar

Namun tekad saya untuk kurus bermula pada 2016. Dalam sebulan pertama saya hilang 8kg. Nak tahu macam mana saya boleh hilang sebanyak itu? Mari join saya. Saya ada banyak pengalaman untuk di kongsikan bersama anda.

Saya faham apa masalah anda, tak ada kawan, malu sorang2, tak ada masa, disiplin tak kuat dan sebagainya. Itu semua saya pernah lalui, jadi saya disini ingin bantu anda untuk buang segala lemak degil dan mengamalkan gaya hidup sihat. Yang penting with no stress. Kalau bukan sekarang bila lagi?

ingat ya, saya bukan nak tolong awak kurus je, tapi untuk kesihatan dan juga fitness!

Jangan malu jangan segan daftar segera, saya fun orangnya 🙂

Q Saya ada penyakit, boleh ke join?

Boleh, saya provide latihan khas untuk awak 🙂

Q Saya malu, tak reti, boleh ke join?

Boleh, saya dulu pun macam tu 🙂

Q Latihan di mana?

Kota Sas, Taman bandar dan kawasan yang bersesuaian

Q Dah kurus boleh join ke?

Boleh, kita build up fitness kita 🙂

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range 250
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Aktiviti Minggu 4:hydro & fartlek training
Show all
  • Aktiviti Minggu 2:circuit & cardio training
  • Activity Minggu 1:Ice breaking & fitness test
  • Aktiviti Minggu 5:know your strength! & interval training
  • Aktiviti Minggu 6:flexibility training & post test
  • Aktiviti Minggu 3:lets tabata! & resistance training
  • Additional Program Notes:kita akan join marathon event, hiking, swimming dan lain2 outdoor aktiviti