Coach Haswan
– Bekas peserta JK1M5 bagi kawasan Seri Iskandar, Perak.
– Telah berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 23kg dalam masa 6 minggu.
– Juara Kebangsaan JK1M5 kategori lelaki.
– Juara JK1M5 kategori lelaki bagi kawasan Seri Iskandar
– Team Leader JK1M6 & JK1M7 untuk kawasan Kg.Gajah
– Team Leader JK1M8 untuk kawasan Parit.

Coach Atiqah
– Bekas peserta JK1M8 bagi kawasan Parit.
– Telah berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 26kg dalam masa 6 minggu.
– Juara Kebangsaan JK1M musim ke-8 bagi kategori perempuan.
– Juara JK1M musim ke-8 bagi kawasan Parit kategori perempuan.

Masalah terbesar mereka yang tidak berjaya mengurangkan berat badan adalah ILMU. Tanpa ilmu yang betul ianya tidak akan berjaya dan berkesan. Malah mereka hanya membuang masa dengan mencuba pelbagai jenis diet, produk kurus, pil-pil kurus dan sanggup menghabiskan wang beribu-ribu ringgit untuk ke pusat pelangsingan badan. Akibat daripada inilah mereka mulai bosan dan berputus asa dan terus melupakan hasrat mereka untuk menurunkan berat badan. Sehinggakan mereka kelihatan tidak sihat, tidak bermaya, mudah penat dan wajah kelihatan lebih tua dari usia sebenar. Tahukah anda dengan ilmu 70% daripada pemakanan sihat dan seimbang dan 30% daripada senaman akan menjadikan anda lebih muda, lebih menawan, lebih fit, lebih cergas dan lebih berstamina. Beruntungkan jika kita langsing dan sihat.

Jom sertai cabaran jomkurus bersama pasangan adik-beradik ini. Pasangan ini juga telah menjadi contoh kepada pasangan-pasangan yang lain untuk support each other. Ketahuilah rahsia mereka dengan sertai cabaran Jom Kurus 1 Malaysia musim ini.

Inilah masa yang ditunggu-tunggu. Jika kita tidak memulakannya dari sekarang, bila lagi?? Mulakan langkah pertama anda dan anda pasti tidak akan toleh lagi ke belakang. Jumpa anda pada 9 September 2017.

Pada musim ke-6&7 saya diberi kepercayaan untuk menggalas tugas sebagai Team Leader Kg.Gajah, walaupun masih baru dalam bidang ini, tetapi saya percaya dengan pengalaman yang sudah saya tempuhi tidak ada salahnya saya berkongsikan semula melalui program ini. Pada musim ke-8&9 ini saya memilih kawasan Parit dan berharap agar dapat membantu warga Parit dan kawasan sekitar (Beruas/Manong/Bota) untuk sama-sama mencapai misi yang sama, InsyaALLAH.

Sepanjang 6 minggu ini, saya akan memilih aktiviti-aktiviti yang sesuai dengan tahap kecergasan peserta masing-masing, kesemua aktiviti yang akan dirancangkan kemudian tidak akan sekali-kali mengenepikan aspek kesihatan dan keselamatan. AKtiviti akan dijalankan setiap hari Sabtu dan Ahad mengikut kesesuaian dan persetujuan majoriti kesemua peserta. Antara aktiviti yang akan dijalankan lebih kepada aktiviti yang memberi kesan secara langsung dalam menurunkan berat badan. Sekiranya berminat untuk menyertai cabaran ini, jangan berlengah lagi, ayuhlah bersama-sama kita menjayakan misi meringankan bumi Malaysia.

5 Reviews for Haswan & Atiqah

shaliea_8857

1 Reviews

KOMBINASI TERBAIK!!

5/ 5

Kedua-duanya mempunyai pengalaman menurunkan berat badan 23-26kg selama 6 minggu..sangat mengagumkan. peserta boleh mendapatkan tips-tips pengambilan pemakanan yang betul dan sihat. Juga menyediakan aktiviti mengikut kemampuan dan tahap kesihatan para peserta. dengan combinasi coach lelaki dan perempuan dapat menambahkan ilmu dari pelbagai sudut dan yang penting tidak malu bertanya..=)

Was this review ...?

isa.abdullah56

10 Reviews

Tahniah Team Leader Parit!

5/ 5

Jom warga sekitar Parit dan kawasan berhampiran, kita belajar dengan ilmu yang betul. 70% daripada pemakanan sihat dan seimbang dan 30% daripada senaman akan menjadikan anda lebih muda, lebih menawan, lebih fit, lebih cergas dan lebih berstamina. Jom langsing secara sihat dan cergas.

Was this review ...?

syafikha59

13 Reviews

Great combo

5/ 5

Pengalaman menurunkan berat badan antara 23-26kg dlm masa 6 minggu sangat mengagumkan. Banyak ilmu yang dapat diperolehi daripada combo ini.

Was this review ...?

azizuladdhar11

4 Reviews

2 coaches yg terbaik

5/ 5

Hi guys! If korang nak tahu area parit pun sekarang ada JK1M yea. Register sekarang sblm penuh Depa ni sifu hiking okeh. Memang padu

Was this review ...?

syiedazim86

13 Reviews

Ikon adik beradik

5/ 5

Tahniah tl parit.. Banyak juga dalam family kita yg antaranya adik beradik obesity.kalian dah membuktikan bahawa gandingan adik beradik ini mampu menguasai journey anda. Inspirasi buat semua terutama adik beradik yg mempunyai masalah berat badan.

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range 260
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
Show all