Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

WELCOME & WARM GREETING FROM US JOM KURUS TEAM RAWANG FITNESS FAMILY SEASON 9

ANDA AKAN BERSAMA COACH KING DAN KAK BAIZURA (SUCCESS STORIES) UNTUK JOM KURUS MUSIM KE 9 TEAM RAWANG.

Profile Team Leader

Nama : Coach King Eizham
Umur :30 Tahun

Kelayakan :
– Certified Bodyweight Fitness Instructor – N.A.S.C
– Sport Massage Level 1 – N.A.S.C
– Certified Dodgeball Referee – Malaysia Dodgeball Federation (MDF)
– Founder & Trainer Fit 4 Pride Fitness Program 1.0, 2.0 & 3.0
– MRSM, Kuala Kubu Bharu Fitness Trainer (Ladies)

Pengalaman :-

Bekas peserta Jom Kurus dari Musim ke 4 & 5, menjadi juara kawasan dan sama seperti anda ketika mula mula dahulu ingin bermula dalam dunia sihat iaitu kurang yakin, malu, segan, dan semua perkara negatif. Tetapi bila mula menyertai program jom kurus, semua perasaan itu hilang dan bertambah yakin untuk terus success dalam mengurangkan berat serta ke arah SIHAT!!

Mengendalikan Program Jom Kurus Kawasan Rawang dari Musim ke 6 hingga sekarang juga merangka jenis latihan dan pemakanan untuk program Jom Kurus Kawasan Rawang serta Fit 4Pride.

Berjaya mengurangkan berat badan jumlah keseluruhan sepanjang menjadi jurulatih kecergasan sebanyak lebih 500KG!

Berjaya membantu mereka yang mempunyai masalah OBESITI dan OVERWEIGHT tidak kira usia, saiz badan dan jantina. Niat kita as Satu Keluarga adalah sama dan satu misi..Anda Kurang Yakin? Boring buat seorang diri? perlukan rakan rakan? Nak Have fun sambil turunkan berat dan sihat? anda BEGINNER? yes, ini adalah platform yang sangat sesuai untuk anda!!

Come and Join Us!! Fitness & Healthier Is Not A Destination It Is A Way Of Life!

Coach King Eizham
019-2844684

Hello Special for ladies!! Penampilan Khas Kak Baizura untuk bersama Team Rawang!!

Profile

Nama : Raja Baizura @ Kak Baizura

Pengalaman :-

-Peserta Jom Kurus Musim ke 3 hingga musim ke 8
-Seorang Weight Lost Success Stories
-Seorang Obesiti Satu ketika dahulu
-Berat Badan Asal 115KG
-Berat Terkini 75KG!
-Bagaimana dan apa rahsia kak baizura menurunkan berat badan?? Yes, Kak Baizura mempunyai banyak pengalaman dari musim ke 3 hingga musim ke 8 sepanjang menyertai Progra Jom Kurus dan telah bersama dengan beberapa jurulatih yang berpengalaman dan pengalaman yang ada padanya untuk dikongsikan bersama anda para wanita wanita hebat yang bakal memulakan perubahan diri!!

Dengan gabungan “fitness trainer” dan “success story” kawasan kami akan menjadi lebih produktif untuk membantu anda mencapai impian. Trust Us!

Q Ladies, Anda segan tiada Trainer Wanita??

Jangan Risau, Coach King akan dibantu sepanjang program oleh Success Story Jom Kurus Kak Baizura iaitu seorang weight lost success story jom kurus dimana beliau seorang OBESITI yang telah berjaya mengurangkan berat badan dari 115KG ke 75KG!!

Bagaimana dan apa rahsia kak baizura menurunkan berat badan?? Yes, Kak Baizura mempunyai banyak pengalaman dari musim ke 3 hingga musim ke 8 sepanjang menyertai Program Jom Kurus dan telah bersama dengan beberapa jurulatih yang berpengalaman dan pengalaman yang ada padanya untuk dikongsikan bersama anda para wanita wanita hebat yang bakal memulakan perubahan diri!!!! Serta ramai lg rakan rakan fitness wanita yang akan sama sama dalam satu perjuangan.

Q Tempat Latihan Dan Target Area?

Terbuka untuk seluruh penduduk Bukit Beruntung, Bukit Sentosa, Batang Kali,Serendah, Rawang, Tasik Puteri, Country Home Dan kawasan yang berdekatan

TempaLatihan Sekitar Bandar Bukit Sentosa, Serendah dan Rawang (Berubah mengikut kesesuaian latihan dan keadaan cuaca..akan update sepanjang program didalam group whatsapp utk sebarang perubahan)

Q Masa & Kekerapan Latihan?

Latihan akan dijalankan 2x Seminggu Official Activity + 1x Extra Class (Unofficial Activity) :-

Duration time Each Activity estimate 2 hours

Training Schedule :

Hari Sabtu Pagi 8.00am-10.00am (Official Activity & Timbang Weekly)
Hari Ahad pagi 8.00am-10.00am (Official Activity)

*1x Extra Class Rabu Malam 8.30pm - 10.00pm (Unofficial Activity)

Q Sesuai Untuk BEGINNER?

Sangat Sangat Sesuai kerana Jom Kurus adalah platform terbaik untuk anda memulakan perubahan yang anda idamkan

Q Adakah akan diajar asas senaman dan penjagaan pemakanan yang betul?

Yes..Anda akan diajar asas senaman dari certified trainer dan penjagaan pemakanan yang betul tanpa perlu berlapar dan bergantung pada apa jua Suppliment dan Ubat Kurus

Q Bagaimana Serta Tidak Tahu Cara Nak Mendaftar Dan Ingin Mendapat Maklumat Lanjut?

Senang je, sila contact Coach King thru Whatsapp or Call 019-2844684... A-Z Dia akan bantu anda...jumpa nanti ya!! 🙂

17 Reviews for King Eizham

elinnizar6

1 Reviews

jkm9 rawang

great leader and more experience and knowledge we can get. its amazing program

Was this review ...?

khairizalkamar87

1 Reviews

JK1M

5/ 5

Program ini sangat-sangat terbaik ! Saya mengalu-alukan anda di luar sana join bersama kami . Alhamdulillah dengan program ini pencapaian saya amat lah membanggakan diri saya . Sekian terima kasih

Was this review ...?

nasya848591

1 Reviews

Trainner yg berpengalaman!

3/ 5

bila anda join program jom kurus ni,anda akan dapat rasa semangat berpasukan dan leader yg banyak memberi motivasi ,tips tuk kurangkan lemak,bina otot,dan cara pemakanan yang betul sesuai dgn keperluan badan anda..saya sangat berpuas hati dengan program ini dan insyaAllah akan join untuk

Was this review ...?

ZUHEZLIN70

1 Reviews

jkm9 rawang

5/ 5

great and awesome leader .. amazing program

Was this review ...?

cikzombie99

1 Reviews

COACH YANG SANGAT MEMBANTU

5/ 5

Coach yang sangat berpengalaman dalam membantu peserta menurunkan berat badan. Sentiasa memberi kata kata positif. Yang paling penting dapat kenal dengan orang yang mempunyai masalah berat badan yang sama dengan saya. I LOVE JK1M ❤️

Was this review ...?

irajaruni79

1 Reviews

CERTIFIED TRAINER

5/ 5

uoolllss can get more knowledge about the healthy food, how to get the stamina and moreeee!! lastly u can get the positive result….😊

Was this review ...?

izzatulfarrita2235

1 Reviews

AWESOME TALENTED DEDICATED

This program thought me lot…an awesome leader that will quide you till the end … feels good when you learn how to eat clean & exercises that will make you feel fit & healthy 💪💪

Was this review ...?

sazash9097

2 Reviews

JK1M

5/ 5

A very good lose weight program! From zero knowledge about dieting to where you can share your knowledges with others… You will have supportive team members and team leaders and always be motivated by one another..

Was this review ...?

mohammadzairi9268

1 Reviews

One of Great Coach

5/ 5

It was a great experience if uolzz join JK1M 9 Rawang under Team Leader King because he was an experience and awesome leader that can help you get your ideal weight . Then the activities during program were best and exciting and uolzz can get a lot of knowledge regarding dieting, healthy food, sport and others. I can guarantee that you will not regret if u join this team. INSHAALLAH. 😀 😀

Was this review ...?

edahamidah2688

2 Reviews

Tl king terbaikk!!

5/ 5

Xpernah lokek dgn ilmu.. Tq tl atas bimbingan n tunjuk ajar..

Was this review ...?

airpakrawang97

2 Reviews

Great leader !

5/ 5

Seorang yang sangat bertanggungjawab, berdedikasi dan tidak lokek ilmu. Sangat berbaloi masuk program JK1M, hasilnya sangat superb! Anda patut bersama2 kami menentang obesiti.

Was this review ...?

nurulzulkarnai70

3 Reviews

Awesome TL King!

5/ 5

TL King is a great leader, supportive and awesome!!!! Always share every single knowledge to help us in improving our healthy lifestyle..Thanks TL King.Jasamu dikenang!!!!

Was this review ...?

fairul_ezwan91

2 Reviews

my idola teamleader

5/ 5

tq atas semua yg telah dicurahkan..tl yg sgt sporting.tl king xpnh bosan memberi tunjuk ajar.kita jgn malu bertanya..fokus and discipline!!!!

Was this review ...?

aneez8135

2 Reviews

Very Supportive & knowledgeable TL

5/ 5

Special thanks dedicated to TL King for transformed the new ‘ME’ in myself. Very committed TL. Too many knowledge being shared during the programme or even after the programme. I do enjoy my weight loss journey under the supervision of TL king..

Was this review ...?

saharizan.asri8095

2 Reviews

tl king the best 4ever

5/ 5

sentiasa memberi kata2 semangat yg amat2 berguna utk org obes seperti saya..u are awesome tl king

Was this review ...?

mommyfique19

2 Reviews

The great coach ever

Saya seru semua yg ada di luar sana dan yang ingin menjadi FIT untuk sama-sama sertai team Rawang sebabbbbb……..korang akan dipimpin Oleh coach king yang sangat hebat dan x pernah putus asa dlm membantu team beliau utk capai target..

mommyfique19

2 Reviews

JK1M #9 💪🏻💪🏻

5/ 5

Sy bangga bersama coach king kerana dengan komitmen dan usaha beliau dlm membimbing saya maka sy berjaya hilang kan 29kg ….bermula JK1M #6 & #7…. jommmmm join JK1M #9 💪🏻💪🏻💪🏻

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM300
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:No
  • Aktiviti Minggu 4:Warrior Bootcamp Fitness / Sukan Kampung
Show all
  • Aktiviti Minggu 2:Fun Run/Bodyweight Bootcamp & Tabata (Beginner) (HIIT) / Dodgeball & Netball Fun Games
  • Activity Minggu 1:Sesi Berkenalan, Nutrition & Fitness Talk, Demo Senaman, Rawang Team Building, Safety Briefing & Fun Fitness Test Gelak Tawa
  • Aktiviti Minggu 5:Circuit Training/ Bodyweight Bootcamp (HIIT) / Weight Training/Obstacles
  • Aktiviti Minggu 6:Bootcamp Premier, Final Weigh In & Gala Dinner Team Rawang
  • Aktiviti Minggu 3:Cardiovascular Training/ Trekking/Hiking (Leisure)
  • Additional Program Notes:*Aktiviti diatas adalah perangkaan awal, sebarang perubahan tertakluk kepada keadaan cuaca, tempat dan sebagainya...Sebarang perubahan akan dimaklumkan lebih awal kepada peserta