Mesti ramai yang sangkakan bahawa ianya mengambil masa yang sangat lama untuk menurunkan berat badan kan ? Hahaha , sebenarnya memang lama kalau tak kena cara . Rugi kan kalau 2-3 bulan anda melakukan senaman , tetapi berat tetap sama ? Kalau turun pun senang je nak naik balik .

Saya Zul , seorang TV Personality dan Jurulatih Bina Badan dan Kesihatan Professional . Pada pendapat saya ianya amat penting untuk sentiasa kelihatan baik pada setiap masa , jadi saya akan berkongsi kepada anda rahsia-rahsia yang tak ramai tahu supaya anda dapat menurunkan berat dengan pantas dan yang paling penting rahsia untuk kekalkan berat badan agar tidak naik semula . Jangan malu jangan segan , ini bukan kali pertama saya melatih orang berbadan besar . Secara jujurnya , saya tak sabar nak melatih anda dan bantu anda dapatkan berat badan yang anda inginkan .

Saya juga merupakan Atlit Kebangsaan dalam sukan Taekwondo dan juga Atlit Negeri dalam Sukan Olahraga iaitu lari pecut , Karate dan lain2 . Dalam sesi latihan , saya juga akan mengajar anda beberapa teknik self defense dan kita juga akan melakukan latihan seperti bodycombat dan juga body toning . Pelbagai latihan yang seronok menanti anda hehe .

Sebenarnya banyak lagi yang saya nak kongsikan , tapi kalau korang nak tahu lebih kenalah join saya barulah kita boleh jumpa setiap minggu ! Kan seronok hehe . Let’s get started !

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range 300
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Aktiviti Minggu 4:Secret to Lose moooreee Weight !
Show all
  • Aktiviti Minggu 2:Sesi membakar lemak dan latihan kecergasan .
  • Activity Minggu 1:Perkongsian teknik rahsia dan resipi untuk menurunkan berat dalam hanya beberapa hari .
  • Aktiviti Minggu 5:Lose the belly , gain your Abs for Sure !
  • Aktiviti Minggu 6:Almost there , Road to be lean and Fit !
  • Aktiviti Minggu 3:High Intensity Interval Training + stress relief training
  • Additional Program Notes:Program tambahan dan aktiviti luar yang menarik juga akan dilakukan bersama . Stay Tuned !