Assalamualaikum

Saya Mohamad Nazrin Bin Nordin salah seorang ‘weight loss successor’ dimana pada tahun 2016 berat saya pernah mencapai 124kg dengan BMI 48.44 (obes). Perkara ini biasa berlaku tanpa kita sedari dan seperti tiada jalan keluar dari masalah berat badan melampau ini.

Pada tahun 2015 saya pernah berniat untuk mengurangkan berat badan dengan pelbagai cara yang tidak betul seperti mengambil pil dan ubat kurus tanpa mendapat nasihat doktor dan sebagainya. Keputusannya pastilah sangat-sangat mengecewakan. Berat badan saya tidak menurun malah makin meningkat akibat daripada salah cara pengambilan makanan dan bergantung harap kepada pil dan ubat kurus.

Akibat daripada keputusan yg negatif itu, saya mula kecewa dan terus mengalah sehingga awal tahun 2016 saya sedar yang hampir kesemua pakaian saya tidak lagi boleh dipakai akibat peningkatan berat badan yang mendadak. Mulai dari saat itu saya mula mengamalkan beberapa jenis diet yang popular dimedia sosial, namun tanpa diet dan pemantauan individu yg berpengalaman, usaha saya tetap gagal.

Pada pertengahan tahun 2016, saya mula mengamalkan diet pemakanan yang lebih baik dan di sulami aktiviti2 yang sihat dan menyeronokkan. perubahan positif terus dapat dilihat dari semasa ke semasa shingga saya mampu menurunkan berat sebanyak 50KG dalam masa 6 bulan tanpa diet yg berlapar dan menyiksakan.

Atas dasar itu, saya ingin memainkan peranan penting dalam HIDUP ANDA kearah yang lebih baik dalam proses menurunkan berat badan. Saya berbesar hati jika dapat BERKONGSI bersama anda RAHSIA penurunan berat 50KG dalam masa 6 bulan. NOTHING IS IMPOSSIBLE

Q Sesuai tak untuk beginner?

Sangat sesuai

Q Sesi senaman dilakukan di mana?

Kawasan sekitar Seri Iskandar

Q Program hari ape?

2-3 hari seminggu
Isnin/Rabu/Jumaat - Malam
Ahad -Pagi

2 Reviews for Nazrin Nordin

syiedazim86

13 Reviews

pengalaman seorang yg terlalu obesity

4/ 5

profile yang menarik, inspirasi buat kereka yang berbadan 100kg keatas. teruja dengan cara beliau mendapat kesedaran utk mengubah gaya hidup yg sihat.

Was this review ...?

syafikha59

13 Reviews

Awesome experience

4/ 5

From extreme obese to normal. Great experience,great journey,great sharing. Harap ramai yang terinspirasi dari perkongsian ini. All the best TL

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

 • Price Range rm250
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

 • Sesuai untuk beginners?:Yes
 • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
 • Additional Program Notes:Sesi senaman akan dilakukan 2-3 hari seminggu bergantung kepada permintaan
 • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
Show all
 • Aktiviti Minggu 6:Cardio Strength Games
 • Aktiviti Minggu 5:Fun Fitness Games
 • Aktiviti Minggu 4:Fun FIT Card
 • Aktiviti Minggu 3:Oustrageous Games Corporate mini bootcamp
 • Aktiviti Minggu 2:The Real Board Team Games
 • Activity Minggu 1:FIT Tac Toe