Hi semuaaa….Kini saya kembali untuk musim ke 9 Jom Kurus 1 Malaysia bagi kawasan Kulai Johor. Bersama saya Trainer anda ZANNA yang merupakan Freelances Fitness Trainer yang berpengalaman dalam program pengurusan berat badan. Pernah menjadi Team Leader JK1M Musim 1, 4,5,6 & 7.

Musim ini saya akan memberikan kelainan untuk peserta2 saya dimana setiap minggu akan diadakan cabaran untuk peserta2 bagi mengekalkan semangat untuk terus berjuang dalam penurunan berat badan disamping kekal cergas sihat . NAK TAHU!! Jom daftar bersama saya…

Selain Fitness Trainer saya juga merupakan Instructor Zumba , Strong by Zumba , Tabata , Akredit Tahap 3 Aerobik KBS dan juga Zafina Fitness.

Anda nak merasai keseronokan dalam menurunkan berat badan seterusnya sihat dengan memgamalkan gaya hidup sihat..Jom sertai Team saya…

Q Saya tidak pandai register?

Saya akan bantu anda mendaftar.

Q Aktiviti selama 6minggu adakah hari -hari?

Oh tidak...Saya akan sediakan jadual aktiviti mingguan dimana ianya akan dibuat 2 kali seminggu dan tidak mengganggu kerja-kerja harian anda.

Q Sekiranya ada sessi aktiviti yang tidak dapat hadir ada kelas ganti?

Untuk aktiviti wajib setiap sabtu memang tiada kelas ganti ..Saya akan sediakan kelas2 tambahan pada hari biasa bergantung kepada kesesuaian masa dan tempat bersenam

2 Reviews for Noor Zana Ngadirin

mikeadmirer11

1 Reviews

My first TL Ever!!

5/ 5

Kak Zanna (KZ) adalah TL pertama saya selepas kevin zahri.. MAsa tu first season JK1M, memang seronok sangat rasanya.. dapat jumpa ramai kawa baru yg satu matlamat..Sebagai seorg yg baru nak berjinak2 dgn fitness masa tu, mmg untung dpt jumpa/join KZ.. sebab beliau sgt best.. Paling best bila dpt buat aerobik.. Walaupun sy aerobik tak la bagus, tp sesi aerobik dgn beliau masa tu mmg sy nantikan.. Saya mendapat kedua di season tersebut. Thanks Kak Zanna sebab jadi TL yg awesome utk saya masa tu!! Sweet memories sangattttt.. Orang2 Kulai, apa lagi.. jangan la tak join team Kak Zanna kalau nak kurus/cergas/fit.. In shaa allah pasti berbaloiiiii

Was this review ...?

22

1 Reviews

Super Duper Ohsem Coach (Cip Zana)

5/ 5

Cip Zanna adalah gelaran buat beliau. Saya kenal beliau bila saya sign up JK7. First jumpa, saya join class aerobic dia sehari sebelum kickoff JK7. 6 minggu cabaran, dengan tunjuk ajar & kegigihan beliau untuk bantu saya menurunkan berat badan, akhirnya saya berjaya mengurangkan 9kg. Sehingga hari ini, saya sentiasa mengikut setiap kelas aerobik, zumba & strong zumba by Cip Zanna. Terima kasih Cip, atas segala ilmu. Seriously, bagi mereka yang masih terfikir-fikir untuk menyertai JK9 ni, saya saranan kan uols cubalah ikuti program yg disediakan oleh Cip Zanna. Confirm uols tak akan menyesal. Nak tau mcm mana saya boleh turunkan berat badan 6kg dalam masa 6 minggu??? Jom orang2 KULAI, sign up for JK9 & Cip Zanna akan tunjuk jalan macam mana nk turunkan berat badan & yang pasti kita nak SIHAT & CANTIK…

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM300
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk umur 50+?:No
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Additional Program Notes:Sessi penimbangan terakhir serta majlis penutup prgram JK1M#9 KULAI TEAM
Show all
  • Aktiviti Minggu 6:1. Group Aquarobic 2. Zumba/Zafina Fitness 3. Fitness Test
  • Aktiviti Minggu 5:1. Strong by Zumba (high intensity) 2. Traditional games
  • Aktiviti Minggu 4:1. Fat 2 Fit Camp 2. Group Fun Run 3/5km
  • Aktiviti Minggu 3:1. Group Hiking 2. Netbal/Handball Fun Games
  • Aktiviti Minggu 2:1. Group Workout (Tabata & Circuit Training) 2. Boling Fun Games
  • Activity Minggu 1:1. Sessi permulaan 'kick off' - ice breaking serta fitness test