Assalamu’alaikom dan salam sejahtera.

Di atas amanat dan kepercayaan bagi TL Zamani kami menyambung tradis dari season 3 sampai ke sekarang ini yang ke-9, semangat pasukan dan kerjasama buat penduduk Kuala Lumpur terutama di kawasan Cheras. Walaupun kami bukan dari kawasan berdekatan. Dorongan dan sambutan yg diberi dr pendudk cheras amat kami terasa seperti keluarga sendiri. Persahabatan berkekalan sejak mula kita berkenal di JK1M dan terus kekal.

Siti Aminah dengan nama yg tak pernah jemu kita dengar kisah bagaimana ia menarung liku2 halangan yg mungkin kebanyakan kita juga mengalaminya. Masalah berat badan yang tidak menentu sekejap naik sekejap turun. Kalau turunnya sedikit, naiknya mudah dan lebih banyak drp turun. Ketahuilah Siti Aminah lebih dekat, rahsia dan formula mengekalkan kelangsingan badan.

Tidak ketinggalan Coach Riz sentiasa membantu dr belakang tabir. Cukup untuk tahun ini 19tahun pengalaman dlm bidang fitness. Pengalaman cukup memberi pengajaran tak kira dr segi bangsa, agama, umur dan peringkat kesihatan yg tidak menentu kebanyakan pelanggan. Beliau juga mahir dlm bidang sukan dan semngat pasukan.

Kami adalah pasangan suami isteri menyahut cabaran JK1M buat musim ke-9. Gabungan kami bukan sekadar sederhana tetapi lebih mantap dan digeruni. Kami TEAM LEADER CHERAS KL, TEAM AMIERIZ;

“Tak serupa, tapi boleh bersama, tak setuju tp boleh bersatu”

Salam perjumpaan buat returning dan kemasukan baru.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range 350
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
Show all