Hi saya suhaila. Jurulatih kecergasan di kawasan Johor.
.
Saya telah menjayakan Jom Kurus 1 Malaysia musim 6, 7 & 8 di kawasan Batu Pahat.
.
Saya pemegang Diploma in Sports Studies, Degree in Sports Science, Sports massage level 1, CPR course advance level.
.
80% pemakanan 20% senaman adalah asas untuk penurunan berat badan. Saya mengutamakan pemakanan yang betul untuk peserta di samping teknik senaman yang betul. Saya akan berkongsi segala nutrisi info yang berguna dan boleh digunakan selepas habis jk1m9.
.
Apabila bersenam beramai-ramai, ia akan memberikan motivasi dan inspirasi kepada anda bila anda dikelilingi dengan individu-individu yang berdedikasi tinggi dan mempunyai target yang sama.
.
Selain memberi galakan kepada anda, anda turut mendapat sokongan daripada kawan-kawan lain yang turut sama menjalani latihan dan bekerja keras bersama anda.
.
Team JK1M9 adalah cara yang bagus untuk membantu memberi motivasi dan lain-lain untuk terus berusaha melakukan aktiviti fizikal.

Q Nombor untuk dihubungi

+60137197688. Suhaila. Whatsapp sahaja ye. 😘

Q Training seminggu berapa kali dan di mana?

Ok. Training seminggu 3x. Jumaat sabtu dan ahad. Peserta boleh pilih hari yang free untuk hadir.

Training program untuk hari jumaat dan ahad adalah sama.

Training akan buat di dataran Batu Pahat, tasik Y

Q Weekdays tiada training ke?

Untuk weekdays, saya akan conduct pemakanan anda setiap hari. Then saya akan bagi assignment untuk anda practice exervise di rumah.

Q Program shopping healthy tu wajib beli barang ke?

No. Tak wajib. healthy shopping tu saya akan ajar how nak tengok label makanan, cara memilih makanan yang betul, kandungan pemakanan tersebut etc.

5 Reviews for Suhaila

yasmeen_zaini9

1 Reviews

The best team leader ever😘😘

5/ 5

I love this girl so much. Since the first beginning she tried her best to ensure everyone is doing the right things starting from diet and exercise. She tought us the right way on taking the meal with the right portion and regularly giving some exercise every week as the assignment in order to maintain the pace. She never force us to do something that beyond our limits and keep supporting until now even after the program ends. From strangers we became good friend. She is very soft spoken but when it comes on training she will be very strict yet supportive. Am giving this girl 5 stars rating and anyone who is interested in losing their weight please do come and join under her team. Am pretty sure u guys will never regret. Thank you for everything coach. Keep up the good work! Xoxo

annazety30

1 Reviews

The best leader

5/ 5

Saya suzana pernah menjalani program kurus 30hari dgn beliau. Masa mula2 dgr program ni mcm tak masuk akal lah, tak kan lah dalam masa 30hari dia blh ajar kita semua kan .. tapi yg best program yg dianjurkan anda boleh makan 6 kali sehari .. hahaha lawak dgr nak diet tp makan 6 kali tu .. so saya pon berminat join masuklah program ni, ikutlah segala saranan yg beliau ajarkan tu, garang jgk tegas orgnya, genap sebulan saya turun 12kg aha percaya atau tidak tulah dia coach illa yg senget tu ajar .. makan ttp makan tp berat bdn saya turun .. tu saya suka dgn dia cara dia ajar mmg simple tp tegas selalu sebut .. sayur lebihkan, protein kurangkan , air suam lebih sikit .. mmg syok suka sgt dgn cara dia simple dan wow saya mmg recomend lah ambik dia jd jurulatih .. saya sakit lutut dr xleh berdiri lama now dah ok semua gara2 couch illa ajar saya pemakanan …

zieyha_198870

1 Reviews

Coach yg ohsem!!

5/ 5

Hye saya nazihah bekas peserta jom kurus musim ke 8 dan akn menjadi peserta musim ke 9..mula2 nk join rasa cm kurang yakin tp ble dh masuk mmg sngt2 best..kdg2 terpkir napa awal2 xmasuk kalo x dh kurus lama..haha..sya hampir kehilangan 9 kg pd musim lepas,benda yg mustahil xkn terjadi kalo sya xjoin progrm nie..kalo anda nk krus,dftr la skrg sbb coach sue pling sempoi walaupon slalu buli..hahaha..anda pasti xkn rugi!apa tunggy lagi,impian nk kurus xkn dtg bergolek kalau ktr xde usaha.hehe…coach sue mmg ohsem!!

fatinsabrinaabdulrahim79

1 Reviews

Coach wanita pling best..

5/ 5

Rugi sangat2 siapa yang tak join program jom kurus ni especially dengan coach sue.. dia bnyak bantu saya dari segi pemakanan n senaman.. mula2 nak start memang mcm uhh.. susah wehh.. tapi dengan coach sue dia bnyak bg semangat.. n the best things is dia memang btol2 guide saya..coach sue ni lembut je org dia tapi bab makan n exercise memang tegas.. hahahaha.. tapi dengan usaha sendiri n bantuan coach sue saya brjaya turun berat badan.. wiwwitt.. for sure saya akan maintain dengan apa yg dia ajar n saya recommend coach sue untuk sesiapa yg nk join program jom kurus ni.. paling best bila workout dengan teammate.. memang best.. time tu la lagi smngat nk kurus n sihat beramai2

ijuizzuddin42

1 Reviews

coach sue bukan biasa2..

5/ 5

pada awalnya saya dipaksa suami untuk join program ni..mula2 agak keberatan..yelah, dah la badan pun out of shape, tambah pulak nak buat aktiviti fitness ni, saya rasa malu sangat nak join… tapi, lepas 1st session dengan coach sue, sy rasa selesa sgt dgn coach dan peserta lain..coach sue bijak merapatkan jurang pergaulan antara peserta..perasaan malu tu perlahan2 hilang dek kerana semangat dan dorongan dripada coach sue.. dengan coach sue, peserta bukan aje buat fitness, tapi pemakanan pun dia control betul2..yg ni bertambah semangat sebab automatically, kita akan rasa seperti diberi perhatian secara menyeluruh.. bukan saje fitness, cara nak cari makanan yg seimbang juga diajar..cara workout bersendirian jugak diajar sehingga kita mampu melakukannya secara bersendirian.. alhamdullilah walaupun berat saya tidaklah turun secara mendadak, tapi saya dpt merasakan perubahan besar terhadap kecergasan saya..tidak lagi longlai, lemah, cepat letih seperti sebelum ini.. sy sgt2 recommend coach sue ni kepada wanita2 yg inginkan perubahan gaya hidup ke arah yg lebih sihat..

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range 300
buildingSedia untuk cabar diri ? Book Now

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk umur 50+?:No
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk returning peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:No
  • Additional Program Notes:Nutrition talk on 1st week
Show all
  • Aktiviti Minggu 6:Functional training
  • Aktiviti Minggu 5:Kick boxing/aerocombat
  • Aktiviti Minggu 4:Hiking
  • Aktiviti Minggu 3:Fun run, bootcamp
  • Aktiviti Minggu 2:Healthy shopping, circuit training
  • Activity Minggu 1:Body analysis, fitness test